Minggu, 18 Maret 2018

FundFantasy: is een verfrissende en nieuwe beleggingservaring.


FundFantasy

is een verfrissende en nieuwe beleggingservaring en we zijn er trots op de mensen te zijn die deze nieuwe fantasiecategorie introduceren in een gedecentraliseerde economie. Fantasiemodellen hebben in de VS populariteit en massale acceptatie getoond, zoals in het geval van Daily Fantasy Sports (DFS). FundFantasy creëert een verloren link tussen twee populaire markten door een veilige, bewezen, eerlijke en eenvoudige manier te bieden om de rol van investment manager / investeerder, promotie en prijswinnaar te spelen. in de eerste game in zijn soort.



FundFantasi ecosysteem:
Huidige weergave:
Aangezien onze platforms en games de eerste in zijn soort zijn, zijn er momenteel geen actieve directe concurrenten. Onze gebruikers delen gemeenschappelijke kenmerken met gebruikers van de volgende platformtypen:
+ Online broker-dealers
+ Dagelijkse fantasiesporten
+ Online pokersites
+ Online Casino
+ Online sweepstakes
+ Wedden Sportsite

FundFantasy
is het eerste betrouwbare fantasiespelplatform voor financiële fans, ondersteund door blockchain-technologie. Ons platform maakt onveilige en transparante spellen mogelijk en is daarom een ​​natuurlijke oplossing voor bekende problemen in zowel de online handelswereld als de online gaming / gokmarkt.

Toen de oude industrie voor sportweddenschappen revolutionair werd door de opkomst van Fantasy Daily Sports, werden mensen eraan herinnerd dat een goed idee de wereld zou kunnen veranderen. Dit is wat FundFantasy wil doen op de online handelsmarkt.
FundFantasy test momenteel de bèta van het Fantasy Finance Platform zelf die de belegging van financiële activa simuleert in een aangename, veilige en verantwoordelijke omgeving, vrij van belangenconflicten die beide markten verstoren.
Platform overzicht

+ Volledig transparant: alle gamedetails zijn vooraf en beschikbaar voor pre-inspectie. Zodra de competitie begint, kan de gebruiker de portfolio bekijken en vergelijken met zijn tegenstanders.
+ Zeer redelijk: activaprijzen zijn gebaseerd op bekende en vertrouwde financiële informatie van API's die bekend en beschikbaar zijn voor het publiek. Het portfolio is versleuteld tot het spelblok is gestart en kan daarom niet worden bekeken, zelfs niet voor medewerkers van FundFantasy.
+ Eenvoudig in gebruik: een zeer intuïtieve gameplay. Gebruikers wijzen 1 miljoen virtuele virtuele dollars toe aan hun long / short posities op de activa die beschikbaar zijn op ons platform.
+ Sociaal: gebruikers kunnen hun eigen competitie maken en hun vrienden uitnodigen.
+ Beneficial: Gebruikers kunnen deelnemen aan wedstrijden met FundToken-, BitCoin- en Ether-prijzen
+ Lage kosten: FundFantasy kost slechts tot 10% van elke game.
+ Geen echt eigendom van financiële activa
+ Geen belangenconflicten
+ Responsible & Self-Exclusion Games: gebruikers kunnen hun eigen spelgedrag beperken en beperken.
Multiplier-wedstrijd: de gebruiker heeft de mogelijkheid om x2, x3 van de deelnamekosten te winnen.
+ Geschenkprijs: zware concurrentie zorgt ervoor dat winnaars een goede prijs ontvangen.
+ Lage instapdrempels: gratis matches zijn ook beschikbaar.
+ Meervoudige invoer toegestaan: gebruikers kunnen de beste portfolio maken en indienen die ze kunnen bedenken.
+ Veel meer plezier!

FundFantasy: is een online sociaal platform met peer-to-peer simulatie-investeringscompetitie, bewezen eerlijk te zijn, gesimuleerd waar gebruikers strijden om prijzen door grote portefeuilles te maken.
Wedstrijden variëren in duur en kunnen variëren van 1 uur tot een volledig jaar.

Deelname aan een wedstrijd wordt gedaan door:
1. Koop een ticket en draag zo bij aan de prijs. FundFantasy rekent 5-10% van elk spel en de rest wordt verdeeld onder de winnaars als een prijs, volgens het prijsmodel. Deze vergoedingen worden gebruikt voor operationele en marketingdoeleinden en financieren de FundFantasy Prize Pool (FFPP).
2. Maak een portfolio en verzend deze. Gebruikers kunnen activa uit verschillende activaklassen selecteren bij het maken van hun portefeuilles, waaronder aandelen, grondstoffen, cryptografie en fiat-valuta's. Portfolio's die door deze gebruikers worden ingediend, worden gerangschikt en gerangschikt onmiddellijk nadat het spel is afgelopen op basis van hun rendement, berekend op basis van fragmenten uit de gevestigde en gevestigde financiële gegevens-API. Portfolio's worden versleuteld vanaf het moment waarop ze door gebruikers worden ingediend en niet gepubliceerd tot na het begin van de wedstrijd. Op deze manier lossen we het asymmetrische informatieprobleem op dat kan optreden wanneer werknemers van fantasie toegang hebben tot het door gebruikers ingediende portfolio; Dergelijke situaties kunnen door het management of werknemers worden misbruikt voor oneerlijk voordeel.

Ons platform spreekt zowel fantasy-gamers als online handelaren aan. Onze gebruikers zijn:
1. Handelaren die wat tijd willen verspillen aan hun dagelijkse drukte, en op zoek zijn naar een leuke, vereenvoudigde versie van het echte werk, met vaste risiconiveaus en met kansen op hoge uitbetalingen.

2. Gamers die een nieuw spel willen spelen, en ofwel hun economische analysevaardigheden willen uitproberen, of willen kennismaken met de wereld van beleggen, door een gesimuleerde versie te spelen terwijl ze strijden voor FundToken, BTC, ETH en andere prijzen.

Zoals gesteld door Michael J. Gutmann:
"Handel en gokken zijn beide fundamenteel stochastisch ... [en] zijn vergelijkbaar in die zin dat ze allebei proberen om een ​​meerwaarde te creëren, in een relatief korte tijdsperiode"

In een studie uit 2015 in Taiwan hebben onderzoekers Xiaohui Gao en Tse-Chun Lin een hypothese opgesteld en gevonden
"Individuele beleggers behandelen handel als een leuke en opwindende gokactiviteit, wat een substitutie betekent tussen deze activiteit en alternatieve gokmogelijkheden ... individuele beleggers handelen minder op grote [loterij] jackpotdagen of, equivalent, dat er een substitutie-effect is tussen aandelenhandel en loterijparticipatie .”

De online handelsmarkt:
Mensen die zich bezighouden met actief, zelfgestuurd investeren, maken nu regelmatig deel uit van het sociale landschap.

Volgens een Celent-rapport van 2015:
"Het zelfgestuurde beleggerssegment groeit sneller dan het niet-zelfgestuurde segment (respectievelijk 4,9% en 1,4%) ... De zelfgerichte populatie van de VS herstelt zich van traditionele beleggers en meer naar de actieve belegger en actieve handelaar .... Vrouwen en millennials zullen doorgaan met het betreden van de zelfgestuurde markt in alle klantsegmenten, waarbij het gemiddelde zelfgerichte beleggersprofiel langzaam verandert. "

Dit betekent dat de markt al is opgeleid (en steeds meer) in de kunst van kapitaaltoewijzing, wat precies de kern van FundFantasy is. Gebruikers kunnen het FundFantasy-platform op een intuïtieve manier gebruiken.
Het is ook algemeen bekend dat online-handel in de detailhandel op zijn zachtst gezegd een zeer grote markt is.

 Volgens de Bank for International Settlements (BIS):
"Volume van de handel in detailhandel in vreemde valuta vertegenwoordigde 5,5% van de totale valutamarkt ($ 282 miljard in
dagelijkse handelsomzet) ... de valutamarkten waren gemiddeld $ 5,1 biljoen per dag in april 2016. "



En in opkomende markten:
In Hong Kong was "online detailhandel goed voor 47 procent van de totale handel met retailbeleggers, vergeleken met 44 procent in 2014/15".
In Thailand steeg de online detailhandelshandel in februari van een jaar eerder met 239 procent tot 1 biljoen baht ($ 30,72 miljard).

Het platform:

FundFantasy:
Ons zelf gefinancierde platform is al gebouwd en operationeel en de alpha-versie is gepland voor de komende maanden. Wedstrijden worden gepubliceerd in de lobby van het platform. Alle details zijn vooraf voor gebruikers om te onderzoeken voordat ze deelnemen aan wedstrijden, waaronder ticketprijs, prijzen, prijzen, datum en duur, inschrijvingen enzovoort. Omdat de ticketprijzen vastliggen, is het participatierisico van tevoren bekend en staat het los van de marktvolatiliteit.
Activaprijzen zijn afkomstig van bekende en gerespecteerde externe leveranciers van financiële gegevens. Portfolio's worden gecodeerd vanaf het moment dat ze worden ingezonden tot de wedstrijd vastloopt en start, op welk moment ze zichtbaar zullen zijn voor de deelnemers van de wedstrijd, waardoor onze wedstrijden aantoonbaar redelijk van boven naar beneden zijn.
Hoewel het spel draait om financiële activa, koopt ons platform geen financiële activa voor rekening van klanten - het vertrouwt alleen op marktgegevens om de relevante berekeningen uit te voeren. Als zodanig wordt het gekenmerkt door een veel lichtere instelling, lager tegenpartijrisico, volledige transparantie en kansen op hogere uitbetalingen. Gebruikers voeren wedstrijden in door toegangsbewijzen te kopen en hun portefeuilles in te dienen. Wedstrijden variëren in duur, grootte, activaklassen en andere variabelen. Gedecentraliseerde slimme contracten zullen het hele proces beheren; deposito's, kaartaankopen, wedstrijden, uitbetalingen van prijzen en intrekkingen worden allemaal gedaan zonder menselijke tussenkomst.




Testruns en marktvalidatie:
Onze alpha-versie is met succes getest met meer dan 100 gebruikers. Uit peilingen onder de gebruikers is gebleken dat:
+ 46% zou regelmatig in FundFantasy spelen
+ 31% genoot van zichzelf en zou waarschijnlijk één keer in de week spelen
+ 14% wil liever op de ouderwetse manier handelen / investeren
+ 9% "hou niet van financiële zaken"

als je echt geïnteresseerd bent in het FundFantasy-project, volg me dan om deel 2 te bekijken.

Wegenkaarten:




team:



Adviesraad





Voor meer informatie:

WEBSITE: http://www.fundfantasy.io/
MEDIUM: https://medium.com/@FundFantasy
TWITTER: https://twitter.com/@Fund_Fantasy
FACEBOOK: https://www.facebook.com/FundFantasy
TELEGRAM: https://t.me/joinchat/EcNc01DCfiuSTkxWAXITWA
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2579363

author: fire blue

mijn bitcointalk-profiel:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909653

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

the Mycro platform will help users who are willing to do part-time work

Why do we need the Mycro Platform? Today, in the world rich people do not have enough jobs such as cleaning houses, cloths, gardens, and s...