Jumat, 03 Agustus 2018

BLACKBOX, ekipleri, insanları ve projeleri dağıtılmış bir işletim sistemi olarak yönetmek için kullanılır.

Resmi Site

Şu andaki ilerleme çağında, bilgisayarlar insan emeğini büyük ölçüde kolaylaştırmış ve hatta değiştirmişlerdir. Yapay zeka (bundan sonra II olarak anılacaktır) birçok etkinlik alanında uygulanmaktadır. Bu özellikle bilimde ve rutin fakat kapsamlı cerrahinin gerekli olduğu yerlerde belirgindir. Her şey bir şey değil, aynı zamanda bir kayıp da var - işlerin sayısı azalıyor, çünkü iş para ve yaprak gerektirmiyor. Doğal olarak, bu işveren için faydalıdır. Bütün bu durumlar açıkça, böyle bir çalışmanın gerekli olduğunu, kişinin sürece katılımını sağlayacak, ücret alma ve çalışan değerini artırma fırsatı sunacağını açıkça belirtmektedir. Bu tür beklentiler OS BlackBox (bundan sonra BBOS olarak anılacaktır) tarafından verilmektedir. Bu, dağıtılmış organizasyonları yönetmek, Blocchyna zincirindeki siparişleri ve siparişleri atlamak için tasarlanmış özel bir işletim sistemidir. Blokczyna için küçük bir adım, iş için büyük bir adımdır. Bu proje iş yaratmaya odaklanmakta ve iş süreçlerinin uygulanmasında insan çalışanların önemini arttırmaktadır. Efirium'daki Bazurov projesi, sistemin kendisi - belirteç zinciri katılımcıları arasında çalışan DApp'den başka bir şey değil. Bu projenin kendi ağı var. Bu iş optimizasyonu sağlar. II sistem üzerinde çalışırken coğrafi, beceri, sosyal durum faktörleri ile dengelenmiştir.

BLACKBOX Network, gelecekteki çalışmayı merkezden uzaklaştırma çabalarını birleştiren 60'tan fazla teknoloji uzmanı, bilim doktoru, liderden oluşan bir ekiptir. BLACKBOX, ekipleri, insanları ve projeleri dağıtılmış bir işletim sistemi olarak yönetmek için kullanılır. DAV protokolü, sosyo-ekonomik durumlara zarar vermez, serbest rutin, masrafsız, politika ve örgütsel enflasyon platformlarını bırakır. Protokol, kötü eylemlere dayanmaz ve ortak iyilik arayanları ödüllendirir.

Screenshot_16.png

BLACKBOX işletim sistemi nedir?

BBOS, yeni nesil platformun yönetildiği ve ayarlandığı bir simgedir. Bir dizi entellektüel işlem ve dağıtılmış bilgilerden oluşan BLACKBOX sistemi, kopyaları ve iş akışlarını etkili bir şekilde azaltır, işbirliğini artırır ve daha nesnel evrime dayalı olarak ödülleri adil bir şekilde dağıtır. İş buraya gider ve normal organizasyonlar eski ticari iş modelinden hareket ederler, kağıt ile mevcut dijital anlaşma arasında bir arayüze ihtiyaç duyarlar. BLACKBOX OS, merkezi olmayan bir dünya arasındaki boşluğu birleştirir ve şirketin özel teknolojilerden ve yapay zeka veya yapay zekadan enerji sağlamasına olanak tanır. Merkezi olmayan bir platformun geliştirilmesi ve geliştirilmesi, insanlar arasındaki işbirliğini büyük ölçüde geliştirecek ve ağ boyunca bireysel düğümlerin yeteneklerini genişleterek maliyetleri ortadan kaldıracaktır. BBOS, gelecekteki çalışmalar için kesintisiz ve sürekli genişleyen bir ticaret işletim sistemidir ve BLACKBOX platformuna bağlanmak için bir ağ geçidi olarak hizmet eder. Son derece kişiselleştirilmiş donör şirketleri daha etkili olabilir ve katılımcılara daha fazlasını elde etmek için araçlar sağlanır.

Blackbox protokolü


BLACKBOX ağı, yeni nesil çalışanlara izin vermek için yeni bir gen ticareti sistemi sunmak için var. Bu sadece bir gösteri ekonomisi değil, tüm kamu malları ile borsacılarla tek bir sistem kuruyor. Projeler, mükemmel uyum ve değer için eşleştirme temelinde yetenekli insanlar arasında dağıtılmaktadır. BLACKBOX Vakfı, hızlı ödeme sağlamak için tüm ekip adına çalışır ve BBOS, birçok şirket arasındaki etkileşimi yönetir. Kooperatif ekibinin her bir üyesi, öngörülen kârın payının% 80'ini alır. Kalan fonlar, tam üyeler için maliyetler (yasal, operasyonlar, satışlar, incelemeler, lisanslar, vb.) Dahil olmak üzere düzenli fonlarla gelir. BLACKBOX ile tüm ödemeler. Katılımcılar, gerçek dünyadaki net değişiklikleri sağlamak için BLACKBOX OS belirteçleri aracılığıyla tazminat alırlar. Rezervde depolanan müşterilerden gelen gerçek nakit, üyelere açıklık sağlar.

ICO Detayları

BBOS paraları, işgücü piyasasını kolaylaştırmak için sistemin işinin esasıdır. Ayrıca, onun kontrolü nedeniyle mümkündür. Ön satış 25 Temmuz 2018'de sona eriyor.
Marker: BBOS Standart: ERC-20
Eşdeğer: 1 BBOS, 16 Amerikan sentine eşittir.
Ana kütlenin gerçekleştiği dönem: 07/25/2018 - 08/03/2018.
Şu anda discount indirim almak için bir olasılık var. Kabul edilebilir ödeme: Efirium ve bitcoin.
Toplam madeni para miktarı: 1 milyar Ön satış aşamasında indirim 37 37500000 jeton üzerindedir. Discount indirimi 58333333 jetonuna uygulanır. Yazılım Kapağı: 10 Milyon Dolar.


Proje hakkında ek bilgi:

• Teknik dokümantasyon: https://docsend.com/view/zn2axya

Bitcointalk profili -

ETH - 0x245c34D162AbA8744743B0d1506823Df1a2a7B29

Yazar Adı ----> fire blue

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

the Mycro platform will help users who are willing to do part-time work

Why do we need the Mycro Platform? Today, in the world rich people do not have enough jobs such as cleaning houses, cloths, gardens, and s...