Minggu, 18 Maret 2018

FundFantasy: is een verfrissende en nieuwe beleggingservaring.


FundFantasy

is een verfrissende en nieuwe beleggingservaring en we zijn er trots op de mensen te zijn die deze nieuwe fantasiecategorie introduceren in een gedecentraliseerde economie. Fantasiemodellen hebben in de VS populariteit en massale acceptatie getoond, zoals in het geval van Daily Fantasy Sports (DFS). FundFantasy creëert een verloren link tussen twee populaire markten door een veilige, bewezen, eerlijke en eenvoudige manier te bieden om de rol van investment manager / investeerder, promotie en prijswinnaar te spelen. in de eerste game in zijn soort.



FundFantasi ecosysteem:
Huidige weergave:
Aangezien onze platforms en games de eerste in zijn soort zijn, zijn er momenteel geen actieve directe concurrenten. Onze gebruikers delen gemeenschappelijke kenmerken met gebruikers van de volgende platformtypen:
+ Online broker-dealers
+ Dagelijkse fantasiesporten
+ Online pokersites
+ Online Casino
+ Online sweepstakes
+ Wedden Sportsite

FundFantasy
is het eerste betrouwbare fantasiespelplatform voor financiële fans, ondersteund door blockchain-technologie. Ons platform maakt onveilige en transparante spellen mogelijk en is daarom een ​​natuurlijke oplossing voor bekende problemen in zowel de online handelswereld als de online gaming / gokmarkt.

Toen de oude industrie voor sportweddenschappen revolutionair werd door de opkomst van Fantasy Daily Sports, werden mensen eraan herinnerd dat een goed idee de wereld zou kunnen veranderen. Dit is wat FundFantasy wil doen op de online handelsmarkt.
FundFantasy test momenteel de bèta van het Fantasy Finance Platform zelf die de belegging van financiële activa simuleert in een aangename, veilige en verantwoordelijke omgeving, vrij van belangenconflicten die beide markten verstoren.
Platform overzicht

+ Volledig transparant: alle gamedetails zijn vooraf en beschikbaar voor pre-inspectie. Zodra de competitie begint, kan de gebruiker de portfolio bekijken en vergelijken met zijn tegenstanders.
+ Zeer redelijk: activaprijzen zijn gebaseerd op bekende en vertrouwde financiële informatie van API's die bekend en beschikbaar zijn voor het publiek. Het portfolio is versleuteld tot het spelblok is gestart en kan daarom niet worden bekeken, zelfs niet voor medewerkers van FundFantasy.
+ Eenvoudig in gebruik: een zeer intuïtieve gameplay. Gebruikers wijzen 1 miljoen virtuele virtuele dollars toe aan hun long / short posities op de activa die beschikbaar zijn op ons platform.
+ Sociaal: gebruikers kunnen hun eigen competitie maken en hun vrienden uitnodigen.
+ Beneficial: Gebruikers kunnen deelnemen aan wedstrijden met FundToken-, BitCoin- en Ether-prijzen
+ Lage kosten: FundFantasy kost slechts tot 10% van elke game.
+ Geen echt eigendom van financiële activa
+ Geen belangenconflicten
+ Responsible & Self-Exclusion Games: gebruikers kunnen hun eigen spelgedrag beperken en beperken.
Multiplier-wedstrijd: de gebruiker heeft de mogelijkheid om x2, x3 van de deelnamekosten te winnen.
+ Geschenkprijs: zware concurrentie zorgt ervoor dat winnaars een goede prijs ontvangen.
+ Lage instapdrempels: gratis matches zijn ook beschikbaar.
+ Meervoudige invoer toegestaan: gebruikers kunnen de beste portfolio maken en indienen die ze kunnen bedenken.
+ Veel meer plezier!

FundFantasy: is een online sociaal platform met peer-to-peer simulatie-investeringscompetitie, bewezen eerlijk te zijn, gesimuleerd waar gebruikers strijden om prijzen door grote portefeuilles te maken.
Wedstrijden variëren in duur en kunnen variëren van 1 uur tot een volledig jaar.

Deelname aan een wedstrijd wordt gedaan door:
1. Koop een ticket en draag zo bij aan de prijs. FundFantasy rekent 5-10% van elk spel en de rest wordt verdeeld onder de winnaars als een prijs, volgens het prijsmodel. Deze vergoedingen worden gebruikt voor operationele en marketingdoeleinden en financieren de FundFantasy Prize Pool (FFPP).
2. Maak een portfolio en verzend deze. Gebruikers kunnen activa uit verschillende activaklassen selecteren bij het maken van hun portefeuilles, waaronder aandelen, grondstoffen, cryptografie en fiat-valuta's. Portfolio's die door deze gebruikers worden ingediend, worden gerangschikt en gerangschikt onmiddellijk nadat het spel is afgelopen op basis van hun rendement, berekend op basis van fragmenten uit de gevestigde en gevestigde financiële gegevens-API. Portfolio's worden versleuteld vanaf het moment waarop ze door gebruikers worden ingediend en niet gepubliceerd tot na het begin van de wedstrijd. Op deze manier lossen we het asymmetrische informatieprobleem op dat kan optreden wanneer werknemers van fantasie toegang hebben tot het door gebruikers ingediende portfolio; Dergelijke situaties kunnen door het management of werknemers worden misbruikt voor oneerlijk voordeel.

Ons platform spreekt zowel fantasy-gamers als online handelaren aan. Onze gebruikers zijn:
1. Handelaren die wat tijd willen verspillen aan hun dagelijkse drukte, en op zoek zijn naar een leuke, vereenvoudigde versie van het echte werk, met vaste risiconiveaus en met kansen op hoge uitbetalingen.

2. Gamers die een nieuw spel willen spelen, en ofwel hun economische analysevaardigheden willen uitproberen, of willen kennismaken met de wereld van beleggen, door een gesimuleerde versie te spelen terwijl ze strijden voor FundToken, BTC, ETH en andere prijzen.

Zoals gesteld door Michael J. Gutmann:
"Handel en gokken zijn beide fundamenteel stochastisch ... [en] zijn vergelijkbaar in die zin dat ze allebei proberen om een ​​meerwaarde te creëren, in een relatief korte tijdsperiode"

In een studie uit 2015 in Taiwan hebben onderzoekers Xiaohui Gao en Tse-Chun Lin een hypothese opgesteld en gevonden
"Individuele beleggers behandelen handel als een leuke en opwindende gokactiviteit, wat een substitutie betekent tussen deze activiteit en alternatieve gokmogelijkheden ... individuele beleggers handelen minder op grote [loterij] jackpotdagen of, equivalent, dat er een substitutie-effect is tussen aandelenhandel en loterijparticipatie .”

De online handelsmarkt:
Mensen die zich bezighouden met actief, zelfgestuurd investeren, maken nu regelmatig deel uit van het sociale landschap.

Volgens een Celent-rapport van 2015:
"Het zelfgestuurde beleggerssegment groeit sneller dan het niet-zelfgestuurde segment (respectievelijk 4,9% en 1,4%) ... De zelfgerichte populatie van de VS herstelt zich van traditionele beleggers en meer naar de actieve belegger en actieve handelaar .... Vrouwen en millennials zullen doorgaan met het betreden van de zelfgestuurde markt in alle klantsegmenten, waarbij het gemiddelde zelfgerichte beleggersprofiel langzaam verandert. "

Dit betekent dat de markt al is opgeleid (en steeds meer) in de kunst van kapitaaltoewijzing, wat precies de kern van FundFantasy is. Gebruikers kunnen het FundFantasy-platform op een intuïtieve manier gebruiken.
Het is ook algemeen bekend dat online-handel in de detailhandel op zijn zachtst gezegd een zeer grote markt is.

 Volgens de Bank for International Settlements (BIS):
"Volume van de handel in detailhandel in vreemde valuta vertegenwoordigde 5,5% van de totale valutamarkt ($ 282 miljard in
dagelijkse handelsomzet) ... de valutamarkten waren gemiddeld $ 5,1 biljoen per dag in april 2016. "



En in opkomende markten:
In Hong Kong was "online detailhandel goed voor 47 procent van de totale handel met retailbeleggers, vergeleken met 44 procent in 2014/15".
In Thailand steeg de online detailhandelshandel in februari van een jaar eerder met 239 procent tot 1 biljoen baht ($ 30,72 miljard).

Het platform:

FundFantasy:
Ons zelf gefinancierde platform is al gebouwd en operationeel en de alpha-versie is gepland voor de komende maanden. Wedstrijden worden gepubliceerd in de lobby van het platform. Alle details zijn vooraf voor gebruikers om te onderzoeken voordat ze deelnemen aan wedstrijden, waaronder ticketprijs, prijzen, prijzen, datum en duur, inschrijvingen enzovoort. Omdat de ticketprijzen vastliggen, is het participatierisico van tevoren bekend en staat het los van de marktvolatiliteit.
Activaprijzen zijn afkomstig van bekende en gerespecteerde externe leveranciers van financiële gegevens. Portfolio's worden gecodeerd vanaf het moment dat ze worden ingezonden tot de wedstrijd vastloopt en start, op welk moment ze zichtbaar zullen zijn voor de deelnemers van de wedstrijd, waardoor onze wedstrijden aantoonbaar redelijk van boven naar beneden zijn.
Hoewel het spel draait om financiële activa, koopt ons platform geen financiële activa voor rekening van klanten - het vertrouwt alleen op marktgegevens om de relevante berekeningen uit te voeren. Als zodanig wordt het gekenmerkt door een veel lichtere instelling, lager tegenpartijrisico, volledige transparantie en kansen op hogere uitbetalingen. Gebruikers voeren wedstrijden in door toegangsbewijzen te kopen en hun portefeuilles in te dienen. Wedstrijden variëren in duur, grootte, activaklassen en andere variabelen. Gedecentraliseerde slimme contracten zullen het hele proces beheren; deposito's, kaartaankopen, wedstrijden, uitbetalingen van prijzen en intrekkingen worden allemaal gedaan zonder menselijke tussenkomst.




Testruns en marktvalidatie:
Onze alpha-versie is met succes getest met meer dan 100 gebruikers. Uit peilingen onder de gebruikers is gebleken dat:
+ 46% zou regelmatig in FundFantasy spelen
+ 31% genoot van zichzelf en zou waarschijnlijk één keer in de week spelen
+ 14% wil liever op de ouderwetse manier handelen / investeren
+ 9% "hou niet van financiële zaken"

als je echt geïnteresseerd bent in het FundFantasy-project, volg me dan om deel 2 te bekijken.

Wegenkaarten:




team:



Adviesraad





Voor meer informatie:

WEBSITE: http://www.fundfantasy.io/
MEDIUM: https://medium.com/@FundFantasy
TWITTER: https://twitter.com/@Fund_Fantasy
FACEBOOK: https://www.facebook.com/FundFantasy
TELEGRAM: https://t.me/joinchat/EcNc01DCfiuSTkxWAXITWA
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2579363

author: fire blue

mijn bitcointalk-profiel:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1909653

Kamis, 15 Maret 2018

それは何ですか(Crestonium)?



暗号化通貨は分散デジタル通貨です。銀行や政府の所有者はいません。それは人々に属します。利益は無駄です。ほとんどの場合、世界のどこからでも直接取引できます。現在、多くの種類の通貨暗号化があり、1種類以上の通貨暗号化があります。しかし、もっと重要なのは、ほとんどの銀行銀行と暗号銀行がお金を節約できることです。

現代の暗号通貨の問題です。私たちはこの問題を解決するためにここにいます。クレストニウムが競合他社と異なる主な要因がいくつかあります。最も顕著なのは0%のコストポリシーです。その他のメリットとしては、インスタント転送やさまざまな暗号化通貨のサポートなどがあります。さらに、Creston100%トークンホルダー保護を保証しています。 ICOの終了後6ヶ月以内にCXSの値が150%に達しない場合、ユーザーは最初の取引の全額払い戻しを受け取ります。

暗号化通貨技術における量子暗号は、信頼性の高い第三者機関を持たない分散型および分散型ネットワークを介してグローバルコンセンサスに到達する能力であり、長いトランザクションコストと時間を伴う多くの無駄な要素を排除します。すべての通貨の暗号化がこの目標に達するわけではありませ

Crestoniumとは何ですか?
当社は、送金と領収書をゼロコストで世界中にシームレスに提供しています。私たちは、主要なユーザーに無制限の利用を提供することを目指しています。暗号化はすべて受け入れられる現象であるためです。クレストニウムは貯蔵だけでなく、実際の経費としても作られています。これは現代の暗号の重要な問題の1つです。

Crestoniumは、これがゼロ秒間にトランザクションの速度とスピードを実現する数少ない暗号の1つであることを示しています。これはブロックチェーンで形成され、特定の条件/イベントが発生すると自動的に実行されます。トークンXXは無期限に有効であり、それぞれの所有者の財産です。

CrestoniumプラットフォームはOpenAPI標準を使用しているため、契約はウォレットや契約と自動的に互換性があり、他の取引所もこの規格を使用します。 Crestoniumは、モバイルアプリケーションだけでなく、完全に同期化されたデスクトップアプリケーションも提供します。 Crestonは、日々の使用のためにブロックチェーン資産を組み合わせています。

クレジットカードと銀行口座の許可により、あなたを実際の世界につなげるブロックチェーンのエコシステムハブになることができます。すべてのブロックチェーンをバインドするプロトコルを使用します。これにより、0%の手数料を支払うことができます。生態系のブロックチェーンは、大規模で包括的な大規模展開も可能にします。

通貨の暗号化の完全性
すべての通貨暗号化の完全性は非常に重要であると考えています。誰もが異なる通貨を信じているわけではないので、トータルマーケットにもすべての秘密があります。一部の通貨の暗号化はダウンまたはダウンする可能性がありますが、他のものは人気のコインを上回り追い越すことができます。したがって、クレストニウムは暗号化の通貨を可能な限りサポートします。私たちの主な目標は、すべての通貨の暗号化をサポートすることです。 ICOの概要1当初のCXS市場価値は0.00002 BTCに設定されています。

現在、以下の暗号化通貨を受け付けています:
- Bitcoin BTC
- ETHER EMT
- リップルXRP
- XLM男性を扱う
- Monero XMR
- Litecoin LTC
- Dash DASH
- Bitcon Cash BCH
- Etereum Classic DLL

すべてのトークンは購入後に送られます。ユーザダッシュボードからCXSを手動で送信することもできます。たとえば、CXSは追加の紹介やCXSから購入されます。 Wallet Etherealのインストール方法の詳細については、ウェブサイトをご覧ください。一番下のページには、ICOの概要を示す表があります。利用規約

問題

セキュリティの問題
そこインターネットへのアクセスを持って約3.7 miliar6人とモバイルデバイスと約2.1 miliar7の人々があり、これらの人々のほとんどは、現在、伝統的な取引所にはアクセスできません。これらの人々は、Cryptocurrency市場に精通しています。 Cryptocurrencyは、通常伝統的な通貨に関連する問題を経験することなく、国際レベルで使用することができます。これは、ある国から別の国へ資金を移すことにそれほど費やされていないビジネスや個人から、多くの時間と資金を節約します。 Cryptocurrencyは普遍的なレベルで動作するため、トランザクションは非常に簡単になります。あなたのアカウントは誰にも所有されていない他の電子現金システムはありません。例えば、ペイパルください:会社は、あなたのアカウントが悪用されているいくつかの理由で決めたならば、彼はあなたに相談することなく、アカウント内のすべての資産を凍結する力を持っています。それから、あなたの資金にアクセスできるように、それを清掃するために必要なサークルにジャンプするのはあなた次第です。伝統的な通貨は、会社やサードパーティのサービスがあなたのお金を持っていることを確認する主要なセキュリティの問題を表しています。暗号化では、秘密鍵と、それに対応する公開鍵があり、これがあなたの心臓暗号アドレスを形成します。 (あなた自身を失う、またはので非効率性、ハッカー、または不始末のあなたに彼の損失のWebベースのウォレットのサービスと一緒に住んでいない限り)誰もあなたからそれを取ることはできません。

消費障壁
自分自身の暗号侵害に費やすことに対する抵抗は、いくつかの異なる理由に起因する可能性があります。まず第一に、ほとんどの人は、デジタル通貨の価値が無期限に増加し続けると考えています。これは完全に非合理的な前提ではありませんが、それに焼かれたことは、投資の将来のパフォーマンスについて非常に肯定的な信念です。

より可能性の高い結果は、いくつかのクリプトカルトが上昇してから、存在から劇的に低下するということです。この可能性は、暗号から得た利益の一部を売却または支出することによって削減する必要があります。したがって、最初に投資した資金を少なくとも払い戻すことができます。人々がそれを費やさない第二の理由
彼らのクリプトカルトは最初に関連していますが、クリプトカルトを費やすのに便利です。現時点では、生態系の人々の交流と支出の共有からの流体的な相互作用を可能にする解決法はありません。

高い取引手数料
最後に、暗号化の販売に関連するコスト問題があります。各取引所には独自のコスト構造と設計がありますが、原則として、ユーザーは高い為替レートを超える取引手数料を支払うことを期待できます。これはあなたの暗号を逆アセンブルしたいのであれば問題ありませんが、頻繁に取引をしたり、暗号の乱用を避けて買い物するのであれば、かなりのコストがかかることがあります。コストや為替レートが高すぎるため、暗号コストを伴うコーヒーなどの商品や小さな商品を購入することさえできません。

BitInfoCharts8得られたデータによると、人々は外部のビットコインアドレスにお金を転送する際に、このような取引費用を発行し、そのような暗号心臓Coinbaseとして交換ユーザ・データによると、デジタル通貨を使用して取引をするために$ 28の平均を支払います。
ソリューション
安全
Crestoniumは日常使用のために設計されており、Cryptocurrencyのためのしっかりとした安全な環境を提供します。直接取引とインスタント・エクスチェンジはクレストニウムの特徴の一部です。ラップトップ、デスクトップ、またはモバイルデバイスで24時間365日アクセス可能銀行クラスセキュリティと次世代アカウント保護。 SSL接続は、HTTPS、2要素認証、および信頼できるIPを使用して暗号化されます。

保管と支出
BTC、LTC、ETH、BCH、XRP、EOS、XMR、XLM、NEO、ADA、TRX、DASH、XVG、IOT、ZEC、XRB、そしてリストは日々成長している - 私たちは多くの通貨暗号のkriptocurrencyのストレージを提供します。 。それは競合他社よりも受け入れやすい暗号です。多くの人がこれを証明しているので、さまざまな暗号を信じています。同一の量の異なる暗号を使用することもできるが、暗号における暗号の消費についても同様である。

ゼロ取引手数料
あなたは前に暗号cryptocurrencyを交換する必要があり、手間をかけずに、直接暗号通貨の多くを費やすことができます。
0%のコストですべて。競合他社の大部分は利益を上げることに責任を負いますが、私たちにとってはコミュニティが最優先事項です。暗号化を転送するたびにネットワーク料金を支払わなければならないことを考慮すると、過剰な交換手数料を避けたいことは理解できます。


Token Holderディストリビューション


ティム:


カウンセラー


詳細については:

ウェブサイト:https://crestonium.io/

著者:fire blue

the Mycro platform will help users who are willing to do part-time work

Why do we need the Mycro Platform? Today, in the world rich people do not have enough jobs such as cleaning houses, cloths, gardens, and s...